Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

roladki z patelni

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone wieprzowe 20 dag
mięso mielone indycze 20 dag
olej 1 łyżka
cebula 4 szt.
bazylia
pieprz
sól
woda 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: roladki z patelni

Do mięsa dodać łyżkę wody, doprawić przyprawami. Z wyrobionego mięsa formować podłużne kotleciki, posmarować olejem. Podsmażyć na patelni z obu stron podawać z surową posiekaną cebulą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

teresa18 30.03.2011 19:26
jak dla mnie to bez surowej cebuli tylko z jakimś sosikiem
accee 05.03.2011 23:11
Smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak