Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

szaszłyki z pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wieprzowe 40 dag
boczek wędzony 10 dag
pieczarki 40 dag
cebula 2 szt.
pomidor 4 szt.
olej 1 łyżka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: szaszłyki z pieczarkami

Mięso pokroić na małe kawałki. Pieczarki oczyścić i przeciąć na pół. Cebulę obrać, wypłukać i pokroić na talarki. Boczek pokroić na Cieńskie plasterki. Pomidory umyć i pokroić w ćwiartki. Nabijać na przemian na szpikulec: mięso, grzyby. Cebulę, pomidory i boczek. Polać olejem posypać przyprawami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

accee 05.03.2011 23:11
Muszę zrobić akie
Robert10 23.02.2011 15:34
coś dla mnie
Emilia22 23.02.2011 14:29
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak