Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Oscypek smażony

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

oscypek 1
masło łyżka
borówki 2łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Oscypek smażony

Oscypek pokroić w plastry ok1|2cm i smażyć na odrobinie masła na dobrze rozgrzanej patelni.Usmażone plastry ułożyć na ogrzanym półmisku,udekorować borówkami.Podawać jako gorącą przekąske.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 24.03.2011 07:17
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak