Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Camembert w chrupiącej skórce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

camembert 2 szt.
jajko 1 szt.
konfitura żurawinowa do smaku
kostka rosołowa 1 szt.
olej do smażenia 2 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat 0,5 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Camembert w chrupiącej skórce

Do miseczki z bułką tartą wykruszamy kostkę bulionowa. W drugiej miseczce roztrzepujemy jajko dodając troszkę pieprzu. Camembert otaczamy najpierw w jajku, a potem w bułce tartej. Smażymy około 2 minuty z każdej strony. Podajemy z konfiturą z żurawiny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

EmciaPichci 29.08.2013 15:47
wygląda fantastycznie!
Andzia1977
Andzia1977 04.03.2012 19:41
kaloryczne, ale pyszne
agogo2 17.01.2012 22:19
dobre
kotlet 28.11.2011 23:12
fajna odsłona camemberta :)
kasienka23 14.11.2011 11:18
super, z pewnością pyszne
marchewka 27.03.2011 23:29
uwielbiam!
Krystyna32 21.03.2011 06:27
pycha
Magda60 11.03.2011 20:28
super
Magda60 11.03.2011 20:28
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak