Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ser żółty w panierce

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser żółty 4 grubsze plastry
jajko 2
Bułka tarta klasyczna Prymat do obtoczenia
pieprz do smaku
sól do smaku
tymianek 1/2 lyzki
olej do smazenia
Papryka ostra mielona Prymat 1 lyz

Przepis i sposób przygotowania na: ser żółty w panierce

Ser pokroić w plastry ok 1 cm grubości. Obtoczyć w rozkłóconym jajku z przyprawami i bułce tartej . Rozgrzać olej na patelni i zasmażyć ser z obu stron na złoty kolor. podawać z surówką . pycha

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Natalia/tubisiek 06.03.2012 09:27
bardzo smaczne!
bami 22.07.2011 10:20
Smakowite :)
matii6 10.06.2011 21:53
to prawda to jest pyszne
PaniMISIOWA 27.05.2011 14:07
jeszcze takiego nie jadłam i muszę spróbować!
joanna77 03.05.2011 22:23
fajny przepis
oliwkowa
oliwkowa 21.04.2011 17:43
Mniam mniam mniam
agata1722
agata1722 03.04.2011 12:31
bardzo dobre ale i zarazem bardzo kaloryczne
MAR3STA 01.04.2011 22:39
szybki obiadek;)
alaaa 24.02.2011 18:03
to jest rewelacyjne,bardzo lubię
Robert10 22.02.2011 22:45
ciekawe
agnieszka137 22.02.2011 22:44
świetne i pulchniutkie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak