Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sernik na zimno

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Biszkopty 600 g
serek homogenizowany 300 g
mascarpone 100 g
owoce 300 g
Żelatyna wieprzowa Prymat 40 g

Przepis i sposób przygotowania na: sernik na zimno

Biszkopty rozłożyć na formie, serek homo wymieszać z mascarpone dokładnie <
owoce do wyboru < ananas, jabłka, agres, pomarańcze obrać pogotować zmiksować przecedzić dodać żelatynę odstawić do schłodzenia. Gdy galaretka bd mieć gęstniejącą konsystencję , wlać bezpośrednio na serek i wtedy odstawić do schłodzenia

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak