Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz z papryką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso z łopatki 500 g
cebula 1 szt
olej
sól
pieprz
papryka czerwona 1 szt
mąka

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z papryką

Mięso umyć i pokroić na kwadraty, obtoczyć w mące. Cebulę pokroić i dosmażyć na oleju, odłożyć na bok. Na patelni na oleju przysmażyć mięso . Połączyć z cebulą, dodać pokrojoną paprykę , dodać przyprawy. Zalać wodą i dusić ok 25 min..Jeśli będzie zbyt rzadki ,dodać trochę mąki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aleksa123 24.11.2011 19:52
fajne
Iwona43 18.11.2011 14:28
prosty przepis
Małgorzata106 11.09.2011 20:20
super
Motorek 12.03.2011 14:52
pycha
Emilia22 22.02.2011 14:43
wygląda nieźle:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak