Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie po cygańsku
2. Podzielić w dzwonka
3. Grzybki, ogórki, jabłka, jajka pokroić w kostkę
4. Wszystkie składniki wymieszać z gęstą śmietaną
5. Doprawić solą i pieprzem
6. Przygotowanym sosem zalać śledzie .
śledź świerzy | 6 szt |
śmietana | 0,5 l |
cebula | 1 szt |
jaja | 3 szt |
sól, pieprz | 1 szczypta |
jabłka | 3 szt |
grzybki marynowane | 1 szt |
ogórek kiszony | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: