Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś po admiralsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba wędzona 250g
pieczarki 200g
masło 1,1/2 łyżki
jajko ugotowane na twardo 2
majonez 150g
koperek
sól
pieprz
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś po admiralsku

Pieczarki po oczyszczeniu i opłukaniu drobno kroimy, smażymy i następnie mieszamy z częścią majonezu, drobno pokrajanymi jajkami i posiekanym koperkiem. Doprawić, zawinąć w plastry łososia. Dekorujemy majonezem i natychmiast podajemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak