Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica po bacowsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 5
mleko 2łyżki
słonina 3dag
sól
lubczyk 1|4łyżki
natka pietruszki 1łyżeczka
oscypek 2łyżki starty
chleb razowy 2kromki

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica po bacowsku

Chleb pokroić w małe kostki.Jajka roztrzepać z mlekiem,lubczykiem i oscypkiem.Drobno pokroić słonine i stopic na patelni,po czym wrzucic chleb i zrumienic.Nastepnie wlać jajka,posolić i mieszając smażyć na niewielkim ogniu.Posypać pietruszką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak