Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos majonezowo- jabłkowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sos majonezowy 1 szklanka
jabłka 3
śmietana 3 łyżki
natka pietruszki
sól
pieprz
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: sos majonezowo- jabłkowy

Jabłka po umyciu i obraniu kroimy na pół i usuwamy gniazda nasienne. Następnie należy zetrzeć na tarce o dużych otworach. Mieszamy z majonezem, śmietaną i posiekaną natką pietruszki. Doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak