Owoce w sosie jogurtowym

Owoce w sosie jogurtowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • arbuz

    1/4
  • pomarańcza

    2 szt
  • brzoskwinia

  • winogrona

    15 dag
  • melon

  • ser mascarpone

    10 dag
  • dżem pomarańczowy

    2 łyżki
  • serek waniliowy

    250 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pomarańcz rożdzielić w cząstki i usunąć z nich błonki,brzoskwinie przekroić na pół i usunąć pestki ,pokroić w plastry.Uunąć pestki z arbuza,a z miąrzszu wyciąć kulki.Obrany melon pokroić na cząstki,umyć winogrona.Wszystko ułożyć w salaterce. Serek ubić na krem dodać dżem, skórkę z cytryny,imbir i jogurt i zmiksować.
Owoce i sos z osobna włożyć na godzinę do lodówki.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Emilia22

25.09.2010 10:25
super

darek6

03.07.2010 22:12
musi być smaczne

brygida

07.06.2010 22:54
całkiem ,,,,, całkiem

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat