Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta do łazanek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta 1 kg
cebula 2 szt
masło 3 łyżki
kminek 1/2 łyżeczki
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta do łazanek

Umytą Kapustę drobno posiekać, ugotować, odcedzić. Obraną cebulę drobno posiekać i podsmażyć na maśle na złoty kolor. Kapustę wymieszać z cebulą, doprawić solą i pieprzem, dusić pod przykryciem około 30 minut, pod koniec duszenia doprawić 1/2 łyżeczki kminku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata106 01.05.2011 20:33
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak