Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gołąbki z kaszą i wołowiną

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczone mięso wołowe 30 dkg
kasza jęczmienna 15 dkg
cebula 1 sztuka
sól do smaku
pieprz do smaku
masło 1 łyżka
kapusta

Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki z kaszą i wołowiną

Kaszę ugotować na sypko, cebulkę posiekać i zrumienić. Mięso zmielić i wymieszać z kaszą i cebulą. Doprawić.
Kapustę obgotować. Wyciąć głąb, na liście nakładać po trochu farszu. zwinąć. Podawać z sosem pomidorowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mirosława4 11.01.2012 20:39
smaczne
Goya 13.09.2011 09:28
super
RenataZ-et 06.03.2011 19:19
Świetne są takie gołąbki!
Iwona51
Iwona51 22.02.2011 11:43
uwielbiam gołąbki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak