Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Skwareczki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
olej do smaku
cebula biała 2 szt
ziele angielskie 3 szt
boczek 1 surowy bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: Skwareczki

Boczek pokroić na grubsze plastry.Następnie obficie posypać przyprawą do wieprzowiny,pieprzem i kucharkiem.Skwarki obsmażyć z obu stron,gdy już będą rumiane dodać pokrojone w piórka cebule,ziele angielskie i całość dusić do miękkości.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela/bella81 13.06.2011 09:09
pycha
ewa84 12.04.2011 18:34
pycha
pacpaw 01.03.2011 08:59
u mnie jeśli boczek jest świeżo z świniobicia mówi się na to świerzeninka :o)
aginaa 24.02.2011 12:00
fajne
MAŁGORZATA108 21.02.2011 16:53
Super apetyczne.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak