Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dzięgielówka

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

korzen arcydzięgla lekarskiego 4 łyzki
cukier 8 łyżek
wódka 2 litry

Przepis i sposób przygotowania na: dzięgielówka

Wszystkie składniki wódeczki dać do słoja i zamknąć go szczelnie Słojem potrząsać,żeby cukier się rozpuścił. Po dwóch tygodniach przecedzić, przefiltrować i zlać do butelek. Dla zdrowotności!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 22.04.2012 20:20
pycha
Beata73 22.04.2012 20:20
pycha
emeslive 03.04.2012 12:38
Staropolska klasyka :) super!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak