Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka i pomidorów.

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk kawałki w oleju
pomidor
suszone pomidory
majonez

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka i pomidorów.

Składniki:
* 1 puszka tuńczyka w oleju (ja miałam rozdrobnionego)
* 1/2 świeżego pomidora
* 1 łyżka gęstego majonezu
* szczypta pieprzu
* 3 plastry suszonego pomidora w oleju z ziołami
* garść posiekanej zieleniny np.szczypiorek i koperek

Tuńczyka osączyć z oleju,opieprzyć.Pomidora obranego ze skóry pokroić w drobniutką kosteczkę, sok z niego odlać. Dołożyć pomidor do tuńczyka i wymieszać z majonezem. Wierzch posypać pokrojonymi drobno suszonymi pomidorami i posiekaną zieleniną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 26.10.2011 09:33
wygląda pysznie
magduś83 04.09.2011 21:22
a jak ładnie wyglada
eli_555 25.06.2011 23:08
fajny przepis
Grażyna13 16.06.2011 15:35
Podoba mi się !
barbara11561 10.06.2011 07:30
Super:)
misia53 13.03.2011 07:44
Zgadzam się z Pyzą...
SmacznaPyza 12.03.2011 08:53
lubię rybne pasty - można za każdym razem zrobić inną dodając różne składniki i zawsze będzie pysznie!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak