Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ananas faszerowany

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ananas świeży 1 sztuka
jabłko 1 sztuka
pomarańcza 1 sztuka
daktyle kilka
migdały kilka
kokos trochę wiórka !
cukier 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Ananas faszerowany

Część górną ananasa odkrawamy następnie wydłubujemy miąższ na początku obcinamy w koło nożem a następnie możemy pomóc sobie łyżką .
Następnie do miski dodajemy rodzynki,daktyle,migdały,wiórka,cukier,posypkę i umyte i pokrojone jabłko oraz obraną i pokrojoną pomarańcze.
Mieszamy i nakładamy do ananasa.
Tak podany ananas pasuje np na imprezę czy sylwestra.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata106 19.06.2012 19:38
super pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak