Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz z wędliny

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwica 5 plastrów
kapary 4 łyżki
majeranek 4 łyżki
jogurt naturalny 1 łyżek
musztarda 1 łyżki
korniszon 5 plaster
jaja 10 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: farsz z wędliny

Jaja gotujemy na twardo i przekrawamy na pół,polędwice siekamy,żółtka rozgniatamy,dodajemy kapary i mieszamy.Majonez łączymy z jogurtem i musztardą,ucieramy jednolity sos i dodajemy do sypkich składników,farsz nakładamy na połówki jajek ozdabiamy korniszonem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak