Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z fetą i kiełkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1
ser feta 1 opakowanie
kiełki rzodkiewki 3 garście
kukurydza w puszce 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z fetą i kiełkami

Kapustę drobno kroimy. Dodajemy ser feta pokrojony w niedużą kostkę, kiełki i kukurydzę konserwową. Całość intensywnie mieszamy, tak aby ser się lekko rozpadł. Można podawać bezpośrednio po przygotowaniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beatris 27.06.2012 10:50
Prosta i smaczna.
Grażyna13 07.06.2012 15:28
Pyszna i zdrowa :)
ewaa 16.02.2012 20:08
smaczna i zdrowa
kasiaw 18.12.2011 11:13
muszę wypróbować
Izabela/bella81 14.11.2011 09:46
fajne:)
Izabela/bella81 14.11.2011 09:46
fajne:)
AgaS10 22.02.2011 13:34
kiełki rzodkiewek są pyszne:)
Anna169Hosz 22.02.2011 12:32
Same pyszności.
ben-ka 21.02.2011 08:50
Nie robiłam,nie jadłam ale warto zapamiętać.
halinka1011 21.02.2011 08:22
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak