Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka szparagowa do słoików

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka szaragowa żółta
sól 1i1/3 łyżki
woda 1 l

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka szparagowa do słoików

fasolkę oczyścić umyć i pokroić na kawałki,wkładać do umytych słoików i zalać zalewą do rondla wlać 1 litr wody i 1i1/3 łyżki soli najlepiej niejodowanej wymieszać i zagotować zalać gorącą zalewą zakręcać słoiki i pasteryzować od zagotowania się wody ok.20min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 05.05.2011 09:31
lubię robić takie zaprawy
MAR3STA 25.02.2011 12:02
lubię taka fasolkę;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak