Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wywar z grzybów

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

woda 2 litry
grzyby suszone 50 gram
cebula 2 sztuki
Liść laurowy suszony Prymat 4 sztuki
ziele angielskie 4 sztuki
sól 1 szczypta
włoszczyzna 1 duża

Przepis i sposób przygotowania na: wywar z grzybów

grzyby umyć namoczyć następnie zalać wodą dodać oczyszczoną włoszczyznę i cebule gotować do miekkości pod przykruciem pod konec doać przyprawy wywar przecedzić grzyby zużyć do pierogów uszek itd

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak