Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wywar z mięsa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

woda 2 litry
mięso 500 gram
cebula 1 sztuka
ziele angielskie 5 ziarenka
sól 1 szczypta
Liść laurowy suszony Prymat 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: wywar z mięsa

mięso umyć zalać zimn ą wodą gotować ok 60 minut następnie dodać oczysczoną włoszczyznę i cebulę oraz przyprawy gotować do miekkości pod konie posolić wywar przecedzić mieśo zużyć do pierogów pasztecików itd.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak