Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ruloniki z szynką i brzoskwinią

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka 5 plastrów
żółty ser 7 plastry
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
brzoskwinie w puszce 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: ruloniki z szynką i brzoskwinią

Brzoskwinie kroimy w cienkie plasterki,plastry szynki obkładamy plastrami żółtego sera,na nie kładziemy plasterki brzoskwinie,posypujemy pieprzem,zwijamy w rulon i spinamy wykałaczką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wiertlo102
wiertlo102 27.02.2011 08:15
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak