Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Puree ziemniaczane z koperkiem

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ziemniaki 20 dag
śmietana 1 łyżka
masło 1 łyżka
koperek 3 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Puree ziemniaczane z koperkiem

Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie. Następnie odcedzić, przegnieść przez praskę, dodać masło, śmietanę i siekany koperek. Wszystko razem dokładnie wymieszać. Podawać do mięs i surówek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 19.01.2013 17:02
Uwielbiam pure. Bardziej smakuje mi, niż zwykłe ziemniaczki.
IlonaAlbertos 19.01.2013 17:02
Uwielbiam pure. Bardziej smakuje mi, niż zwykłe ziemniaczki.
kate.500 02.01.2013 08:11
pycha
cooleczka 21.08.2012 16:48
dobre
Iwusia 02.05.2012 22:41
pychota
smakoszek 23.01.2012 22:07
pyszne
mirosława4 24.12.2011 21:06
mniam
olkaaa 21.12.2011 10:14
fajne
olkaaa 21.12.2011 10:14
fajne
Seba 20.12.2011 12:29
extra
Monika193
Monika193 14.08.2011 22:45
uwielbiam takie
Gosia40 21.02.2011 13:46
super pomysł:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak