Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz rybny

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba wędzona 1 szt
majonez 2 łyżki
posiekany koperek 1 łyżki
rzerzucha do smaku
żółtko ugotowane 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz rybny

Rybę obieramy ze skóry i dzielimy na pół,wyjmujemy ości,następnie rozgniatamy mięso,łączymy z ugotowanym żółtkiem,majonezem,miksujemy na jednolitą masę,dodajemy posiekany koper,dekorujemy rzodkiewką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak