Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makrela wędzona 1 sztuka
ogórki kiszone 2 sztuki
musztara 1 łyżka
cebula 1 sztuka
majonez 3 łyżki
sól do smaku
jajko ugotowane na twardo 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli

Makrelę obieramy z ości, siekamy widelcem. Cebulę i ogórki kroimy w kostkę i dodajemy do makreli. Jajka kroimy również w kostkę i dodajemy do całości. Dodajemy musztardę, przyprawiamy do smaku solą i pieprzem. Następnie dodajemy majonez, wszystko razem mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak