Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta śledziowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śledzie 4 szt
jabłko 1 szt.
twaróg 15 dag
koperek 4 gałązki
cytryna 4 plasterki
masło 12 dag

Przepis i sposób przygotowania na: pasta śledziowa

Śledzie moczymy w zimnej wodzie,około4 godz.Jabłka kroimy na kawałki koperek siekamy drobno,osączone z wody śledzie mielimy razem z twarogiem i jabłkiem,ucieramy z masłem na jednolitą masę,dekorujemy cytryną.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak