Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta pikantna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

anchois 1 puszka
czosnek 2 ząbki
oliwki zielone 4 szt.
kapary 1 szt.
oliwa do smaku
pieprz do smaku
tymianek 1|2 (suszony)

Przepis i sposób przygotowania na: pasta pikantna

Anchois miksujemy z czosnkiem,oliwkami kaparami na jednolitą masę,doprawiamy.Pastę dodajemy jako dodatek do wędlin.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak