Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa polana tłuszczem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasola szparagowa szparagowa żółta/do smaku
olej do smażenia np. ze smażenia kotletów
woda
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa polana tłuszczem

Do garnka wlać wodę i ją posolić. W międzyczasie fasolkę umyć, obrać i obciąć koncówki. Do wrzącej wody dodać fasolkę i gotować, aż fasolka będzie miękka- następnie trzeba odlać nadmiar wody i polać odrobiną tłuszczu, np. ze smażenia kotletów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Smakosz6 18.03.2011 12:43
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak