Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kaszanka na ciepło

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kaszanka 2 szt
cebula biała 1 szt
margaryna do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: kaszanka na ciepło

Cebulę kroimy w paski i dusimy na margarynie,gdy się podpiecze dodajemy kaszankę obraną ze skóry i pokrojoną w plastry.Smażymy na małym ogniu aż nam się fajnie podpiecze,można doprawić do smaku solą i pieprzem.Podawać ze świeżym pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

elzbietar64 26.04.2012 23:31
dawno takiej nie jadlam
Daria14 20.02.2011 09:49
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak