Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbaska z cebulką na gorąco

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełbasa śląska 20 dag
cebula 1 sztuka
majonez 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbaska z cebulką na gorąco

Kiełbaskę ponacinać, podsmażyć parę minut pod przykryciem, następnie pokroić cebulę i dodać do smażącej się kiełbasy. Smażyć jeszcze chwilę pod przykryciem. Podawać z majonezem, chlebkiem i herbatką

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kamyk 03.03.2012 16:49
też taką lubię
Gabriela7 03.07.2011 07:30
dobre
Iwusia 17.04.2011 22:48
lubię taką kiełbaskę :)
gosia47-47 12.03.2011 22:13
pyszna
aginaa 24.02.2011 12:01
uwielbiam
Wafelek2601 22.02.2011 17:16
najpyszniejsza na kolację

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak