Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bułki zapiekane z żółtym serem do zup kremów

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bułki mrożone 5 szt.
ser żółty 15 dag
papryka do smaku
oliwa 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: bułki zapiekane z żółtym serem do zup kremów

Mrożone bułki rozłożyć na blasze, każdą posmarować oliwą z oliwek. Ser żółty, najlepiej o ostrym smaku, może być Chedar zetrzeć na tarce, wymieszać ze szczyptą papryki i rozłożyć równomiernie na bułce. Piec w temp. 180 stopni- termoobieg około 15 minut. Ser musi mieć złoty kolor. Podawać gorące do zup kremów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jolanta40 19.07.2011 07:54
świetne
angelika14 09.04.2011 11:34
super
Małgorzata106 23.03.2011 18:14
super pomysł
Małgorzata106 23.03.2011 18:14
super pomysł
bejciu24 19.02.2011 18:49
Apetycznie wyglądają

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak