Składniki:
ser edamski | 30 dag |
cebula czerwona | 2 sztuki |
śliwki z octu | 10 sztuk |
majonez | 5 łyżek |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
filety śledziowe | 2 w oleju |
fasola | 1 puszka |
natka pietruszki | 1 siekana |
ser edamski | 30 dag |
cebula czerwona | 2 sztuki |
śliwki z octu | 10 sztuk |
majonez | 5 łyżek |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
filety śledziowe | 2 w oleju |
fasola | 1 puszka |
natka pietruszki | 1 siekana |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: