Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cebulka na kanapkę.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1 szt
sól szczypta
olej 1,5 łyzki
ocet kilka kropel

Przepis i sposób przygotowania na: Cebulka na kanapkę.

Cebulę kroimy w półtalarki lub kostkę solimy i dusimy {najlepiej ręką}. Jak już dobrze wydusimy dodajemy olej i ocet mieszamy. Ja dodaję jeszcze czosnek, ale może być bez jeśli ktoś nie lubi. Najchętniej zjadamy tą cebulkę - chleb ze smalczykiem i na to cebulka. Jedzenie proste, ale bardzo smaczne.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak