Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty białej z kiełkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 1
kiełki rzodkiewki 2 garście
Sos sałatkowy francuski vinaigrette Prymat 1

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty białej z kiełkami

Białą kapustę szatkujemy i mieszamy z kiełkami.Sos sałatkowy robimy zgodnie z instrukcją na opakowaniu dodając odrobinę cukru. Całość mieszamy i odstawiamy do lodówki na 30 minut. Surówka bardzo prosta w wykonaniu, szybka, ale też i smaczna. Szczerze polecam.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna/kate1980 06.03.2012 19:37
superowa
ankaryba 22.09.2011 22:12
super
edyta44 09.08.2011 18:39
dobre
IZABELA29 03.08.2011 08:48
kiełków nigdy jakoś nie używałam, ciekawe czy ktoś z domowników by je zjadł?
Wafelek2601 10.06.2011 00:40
a mnie jednak ten majonez kusi, o
hastalavista 20.02.2011 20:43
bardzo fajna sałatka, ja też unikam majonezu :)
pacpaw 19.02.2011 09:14
Tylko sos sałatkowy. Z reguły jak dodaję sos sałatkowy, bądź ocet lub olej unikam już majonezu.
Jolanta_P-S 19.02.2011 07:27
a dodawałeś majonez do takiej kapusty?
Henryka2 18.02.2011 21:25
Z rzodkiewką jeszcze nie jadłam! Ciekawe!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak