Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki z serem w cieście francuskim

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
parówki 5 sztuk
keczup pikantny

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki z serem w cieście francuskim

Ciasto rozkładamy i kroimy na długość parówek. Kładziemy plasterki sera, parówkę i zawijamy. Wkładamy do piekarnika i pieczemy ok. 25 minut w temp. 180°C. Podawać ciepłe polane keczupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

TyTaN 25.09.2012 21:45
super przepis
edyta44 09.02.2012 15:42
pych
Izabela/bella81 19.09.2011 08:12
świetne parówki! ps.też mam taki talerz ;D
Motorek 17.07.2011 22:51
pyszniutkie
tatiana2 23.05.2011 11:32
Szybkie i proste danie :)
Jolanta_P-S 19.02.2011 07:25
ja robię inaczej, nie zawijam w całe ciasto
rosik93 19.02.2011 00:10
Świetne.
Monika193
Monika193 18.02.2011 21:31
pyszniutkie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak