Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masa kokosowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mleko 500 ml
cukier 1/2 szklanki
kokos 15 dkg
masło 20 dkg
bułka czerstwa 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Masa kokosowa

Szklankę mleka zagotować z cukrem. Dodać wiórki kokosowe i gotować przez 10 minut. bułkę namoczyć w reszcie mleka i zmiksować. Masło zmiksować z kokosem i bułką. Gotowe. Doskonała do przełożenia biszkoptu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 12.10.2011 10:18
pyszna !
Justa32 23.09.2011 15:21
mniam
pacpaw 18.02.2011 21:03
nic tylko teraz biszkopt upiec i przełożyć :)
agnieszka214 18.02.2011 19:26
fajne
Iwona51
Iwona51 18.02.2011 19:20
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak