Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

krakersy z masą pasztetową

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

krakersy 20 szt
pomidor 1 szt
pasta sardelowa 1/2 łyżki
masło 3 dag
śmietanka
natka pietruszki
koperek
musztarda 1 łyżka
pasztet 2 (drobiowy)
papryka marynowana 10 (ostra)

Przepis i sposób przygotowania na: krakersy z masą pasztetową

papryczki posiekać,pomidora pokroić.gałązki natki i koperku poobrywać listki.pasztet zmiksować z masłem,musztardą.pastę sardelową i śmietaną na krem.nastepnie krem przełożyc do szprycy i nakładać na krakersy,po czym zlepić po dwa.na wierzchu ozdabiamy kremem,natką,koperkiem,papryką i pomidorem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bernadetta2 15.09.2011 12:07
ciekawe
bernika 18.02.2011 21:07
zdjecie to skan.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak