Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapuśniak na wędzonce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kości wędzone 300 g
kapusta kiszona 500 g
ziemniaki 300 g
marchew 100 g
pietruszka 100 g
przyprawy do smaku
boczek wędzony 300 g

Przepis i sposób przygotowania na: kapuśniak na wędzonce

boczek oraz kości obgotować ,doprawić dodać kapustę kiszoną ziemniaki zetrzeć na tarce tj inne warzywa doprawić do smaku i gotować do miękkości kapusty ,

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emilia22 18.02.2011 14:53
wygląda smakowicie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak