Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

roladki naleśnikowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka 20 dag
masło 50 dag
jajko 1
mleko 100 ml
sól
pieprz
szynka 10 dag
ser żółty 10 dg
keczup 3 łyżki
olej do smażenia
Pęczek dymki

Przepis i sposób przygotowania na: roladki naleśnikowe

z mąki,masła,jajka,wody i mleka usmażyć naleśniki.cebulę obrać,posiekać.każdy naleśnik posmarować keczupem i położyć na niego cebule,plastry sera i szynki.przyprawić do smaku solą i pieprzem.zwinąć w roladki i pokroić na mniejsze części.można podawać na zimno i na ciepło.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 28.07.2011 22:55
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak