Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

marchew
cebula
koper
śmietana 30%
pieprz
kapusta kiszona

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Kiszoną kapustę i cebulę drobno pokroić.Marchew potrzeć na tarce.Wszystkie składniki razem wymieszać dodać koperek, trochę śmietany i pieprz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mic 22.09.2011 22:47
ja zawsze obie z olejem bez smietany... ciekawe
alaaa 12.05.2011 21:00
nie robiłam z koperkiem,ciekawa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak