Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jjaka nadziewane

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 1-2 łyżki
sól, pieprz
jaja 6 szt
ser żółty 5 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Jjaka nadziewane

Jajka ugotować, obrać i przekroić wzdłuż, połowę żółtek rozetrzeć z serem, dodać majonez, przyprawić do smaku. Napełnić połówki jajek, pozostałe żółtka przetrzeć przez sitko i posypać nimi połówki jajek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 31.08.2010 00:10
super
pawel007 29.06.2010 22:31
ciekawe..............

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak