Jjaka nadziewane

Jjaka nadziewane

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    1-2 łyżki
  • sól, pieprz

  • jaja

    6 szt
  • ser żółty

    5 (tarty)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka ugotować, obrać i przekroić wzdłuż, połowę żółtek rozetrzeć z serem, dodać majonez, przyprawić do smaku. Napełnić połówki jajek, pozostałe żółtka przetrzeć przez sitko i posypać nimi połówki jajek.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

iwona332

31.08.2010 00:10
super

pawel007

29.06.2010 22:31
ciekawe..............

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat