Przepis i sposób przygotowania na: Zupa Trzy mięsa
Zdjęcia brak bo wszystko zostało pożarte zanim ktoś pomyślał o aparacie ;)
rosół drobiowy | 2 litry |
sos sojowo grzybowy | 2 łyżki |
marchew | 2 szt |
seler korzeniowy | 1/4 szt |
pietruszka | 1-2 szt |
parówki | 2-3 szt |
sól | do smaku |
cynamon | 1 kawałek |
czosnek | 3-4 ząbki |
kapusta pekińska | 1 szklanka |
pierś z kurczaka | 1 szt |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 2 szt |
anyż | |
imbir | 2 cm |
kluski | 500 mięsne chińskie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: