Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polewa czekoladowa do ciast/deserów/owoców

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czekolada gorzka 1/2 tabliczki
czekolada biała 1/2 tabliczki
mleko odrobina

Przepis i sposób przygotowania na: Polewa czekoladowa do ciast/deserów/owoców

Do rondelka wlać odrobinę mleka i dodać połamaną czekoladę. Wszystko ze sobą gotować(na małym ogniu) i mieszać za pomocą trzepaczki, aż powstanie jednolita masa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak