Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jaja nadziewane piklingiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

majonez 1/8 l
pikling 200 g
jajko ugotowane na twardo 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jaja nadziewane piklingiem

Jaja przekroić wzdłuż, wyjąc żółtka.
Śledzie odfiletować, obrać z ości, zemleć razem z żółtkami.
Do zmielonej masy dodać 2 łyżki majonezu, utrzeć na pulchną masę. Nakładać nadzienie do połówek białek, tak aby miały kształt całego jajka.
Ułożyć na półmisku, oblać resztą majonezu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak