Składniki:
pierś z gęsi | 1 szt |
kalarepa | 2 szt. |
smalec | 1 łyżki |
cebula | 1 szt. |
marchewka | 2 szt. |
pietruszka | 2 szt. |
białe wino | 0,5 szkl. |
rosół drobiowy | 1 szkl |
majeranek | 1 łyżeczka |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
pierś z gęsi | 1 szt |
kalarepa | 2 szt. |
smalec | 1 łyżki |
cebula | 1 szt. |
marchewka | 2 szt. |
pietruszka | 2 szt. |
białe wino | 0,5 szkl. |
rosół drobiowy | 1 szkl |
majeranek | 1 łyżeczka |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: