Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos koperkowo czosnkowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

majonez 1 słoik
koperek 1 peczek
czosnek 5 ząbków
śmietana kwaśna 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Sos koperkowo czosnkowy

Majonez przełożyć do miski, poszatkować koperek, zgnieść czosnek w prasce i wymieszać z koperkiem i majonezem. Dodać 2 łyżki śmietany. Razem wymieszać. Odstawie na godzinę do lodówki. Pasuje do pieczonych ziemniaków, pizzy i nawet sałatki,Można również smarować wędliny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Smakosz6 22.03.2011 14:51
mmmmmmmmmmm

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak