Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg na grila

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg patroszony 2 szt
cytryna 1 szt
masło cytrynowe 2 łyżki
koperek 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg na grila

Do patroszonego pstrąga wkłądamy masełko wymieszane z sola i koperkiem i po 2 plasterki cytryny .Wszystko solimy .zawijamy w folie i na grilla.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SyMiki 09.06.2011 22:23
pychotka
Amira 09.03.2011 16:01
Jak tak czytam ten przepis to już nie mogę się doczekać pierwszego wiosennego grilla na którym będzie się piekła taka rybka :) pychotka
Gabriela7 04.03.2011 07:22
smaczne musi być
Justyna73 28.10.2010 14:17
szkoda że już po lecie
Karolcia12 27.10.2010 09:34
ta ryba jest wspaniała
plocia 26.10.2010 21:24
Jak ja kocham ryby
Dorota76 03.07.2010 21:16
Super. Też często takiego robię.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak